Festivhalle 2018 - Gratis Inkom

Verkeerssituatie rond het festivalterrein

e keren eindelijk terug naar onze vertrouwde locatie op de parking aan de Leide.  Met onderstaand plannetje krijg je een beter overzicht van hoe het er aan toegaat rond het festivalterrein.

Er is een Kiss'n Ride zone voorzien op de parking ter hoogte van de Sluis (Willamekaai). Voor de late Gordelaars onder ons voorzien wij een fietsenstalling vlakbij de ingang van het festivalterrein (ter hoogte van het rondpunt aan de Slingerweg). Deze wordt niet bewaakt, neem dus zeker een fietsslot mee. Wie toch met de wagen naar Festivhalle komt, volgt de wegwijzers "centrum" en vervolgens "Festivhalle" en kan zich het beste parkeren op de parking van Nederhem (GRATIS).

Om verkeersproblemen in het centrum van de stad te vermijden geven we hieronder een overzicht van de gewijzigde verkeerssituatie naar aanleiding van het festival.

Vanaf 5 september, 6u, geldt er een parkeerverbod op de parking van de Leide zodat de opbouw kan beginnen. Deze parking zal terug vrijgegeven worden op maandag 11 september om 14u.

Op woensdag 6 september, na schooltijd (om 14u), wordt de Leide afgesloten voor rijdend verkeer. Voor voetgangers is de doorgang wel nog mogelijk behalve op zaterdag. Zondag 10 september zal er terug doorgaand verkeer mogelijk zijn vanaf 18u.

De schoolpoort van het Heilig-Hart College en café "De Parking" (ex-Hallywood) blijven ten alle tijden bereikbaar te voet en met de wagen via de Parklaan en enkel te voet via het jeugdcentrum (behalve op zaterdag).

Wie via de Parklaan rijdt, kan eenvoudig omrijden via het Possozplein (links) of via de Dijkstraat (rechts). Wie de Slingerweg inrijdt, kan omrijden via de Willamekaai.